OLMEC OP610 tvornica fotografija
-velik izbor formata
-foto realističan ispis
-pun raspon boja
-robustan dizajn
-velik kapacitet
-brz ispis
-foto papir u roli

Svaki iole ozbiljan korisnik digitalne kamere vjerojatno je frustriran manjkom izbora pri razvijanju svojih fotografija u zadovoljavajućoj kvaliteti. Premda mnogi tradicionalni foto studiji koji koriste srebro-halid tehnike mogu pruľiti zadovoljavajuću razinu usluge, čekanje na razvijanje traje predugo. I ispis inkjet pisačem je skupo i dugotrajno. Ono što trebate jest pisač koji je dovoljno sofisticiran da izrađuje stabilne, suhe, visokokvalitetne digitalne fotografije u svega nekoliko sekundi, printer koji je dovoljno kompaktan da ga se drži na radnom stolu, printer koji je jednostavan za uporabu i cijenom prilagođen svakom fotografu - entuzijastu.

Takav se printer zove Olmec OP610 tvornica digitalnih fotografija.

To je super brzi, viskokapacitetni, roll fed D2T2 printer koji je u stanju proizvesti fotografiju punog raspona boja u svega 10 sekundi. To je pravi minijaturni laboratorij na vašem radnom stolu, a opet dovoljno robustan za proizvodnju visokokvalitetnih fotografija.

OP610 bez problema će surađivati s većinom PC-a koji koriste Windows 2000/XP operativni sustav, dok će USB2 sučelje osigurati visoku brzinu prijenosa podataka. Printer ima i vlastitu ugrađenu memoriju koja omogućuje učitavanje više slika bez zastoja.

Formati medija:
OP610 tvornica fotografija radi s medijima formata 5x3.5 inča, 6x4 inča, 5x7 inča, 6x8 inča i 6x9 inča, kao i formatima vizit karti.

Za detaljnije tehničke specifikacije molimo kliknite ovdje.Olmec OP610 Photo factory
Olmec photo factory english version